Home

Welkom op de website van Melkcontrole Nijland

Agenda:
- 12 oktober kantoor gesloten ivm bestuursdag
- 7 maart 2019 Ledenvergadering
 
Agrarische Schouw
Donderdag 27 september was een zonovergoten dag in park Heremastate in Joure. Ook met het prachtige weer smaakte de snert weer goed. De prijsvraag was dit jaar om 6 verschillende vleesonderdelen te benoemen bij de koe. De antwoorden stonden er bij, maar moesten nog wel op de juiste plek gezet worden. Voor de prijsvraag, klik hier. Slechts 5 antwoordkaartjes waren juist ingevuld. Na loting zijn de winnaars: de heer S. Veldstra in Joure, de heer A.P. Frankena in Easterlittens en mevrouw. J. Hoekman in Oudehaske. Alle drie hebben ze een vleespakket ontvangen. 
 
Antwoorden:
Nr.   
Vleesonderdeel 
Nr.
Vleesonderdeel
1
 Gehakt/hamburger          
4
Ossenhaas
2
Rosbief
5
Runder/riblappen
3
Schenkel
6
Sukadelappen
  
 
Nieuw:
Maakt u gebruik van melkcontrole met Nijland-verwerking en heeft u inloggegevens ontvangen, dan kunt u daarmee inloggen via het 'melkcontrole platform' links op deze pagina.

 

 

 

Aandachtspunten melkcontrole:

  • Bent u een dag verhinderd, dan horen wij dit graag. We kunnen er dan rekening mee houden in de planning van de melkcontrole.
  • Gebruikt u materiaal van Melkcontrole Nijland (robot of tru-testers) dan dient u deze apparatuur vooraf en na de monstername door te spoelen.

 

 

=> Drachttest via melk

 
  

Bezoek ons ook op Facebook.

Like onze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

  
                                                                                                                                        Laatste update: 09-10-2018